Roz Estetic

“Roz estetic”  (Pink Esthetic Score, in engleza sau prescurtat, PES) evalueaza aspectul estetic al gingiei din jurul unui implant pozitionat in zona anterioara. Sunt acordate sapte puncte pentru calitatea gingiei care inconjuara implantul (inaltime, contur, culoare, textura) si deficit alveolar (calitatea materialului osos din zona implicata).

Motto

Every tooth in a man's head is more valuable than a diamond.

— Miguel de Cervantes
 • Roz Estetic

  Clinica stomatologică Roz Estetic vă oferă o gamă completă de servicii stomatologice de calitate.

  În cadrul clinicii noastre vă veți bucura de o atmosferă plăcută, iar experiența medicilor noștri, împreună cu echipamentele stomatologice de ultimă generație, vă vor asigura de calitatea serviciilor noastre stomatologice.

  Roz Estetic a fost gândită ca o clinică primitoare, în care doctorul să fie mereu bine informat, competent şi eficient, iar clientul relaxat şi, la final, mulţumit. Suntem specializați în implantologie orală și estetică dentară.

  Stomatologia din ziua de astăzi poate garanta tratamentul fără durere, iar cabinetul stomatologic Roz Estetic dispune de materialele și aparatura adecvată, și nu în ultimul rând, de timpul și răbdarea necesară.

  Ținem foarte mult la pacienții noștri, motiv pentru care mulți dintre aceștia ne-au devenit clienţi fideli. Iar când vorbim de fidelitate, nu vorbim neapărat de frecvență, întrucât ne propunem să realizăm lucrări de durată, care să reziste cât mai mult.

  Vă aşteptăm cu drag în cabinetul nostru!

 • Echipa

  Echipa noastră este formată din medici stomatologi specializați, cu o calificare excelentă.

  Avem pregătirea şi experienţa necesară pentru soluţionarea celor mai complexe intervenţii, medicii noştri având ca unică preocupare starea de bine a pacientului.

  Considerăm că realizarea tratamentelor presupune și muncă de echipă, de aceea, colaborarea din cadrul cabinetului este foarte importantă pentru noi. Împreună căutăm să luăm cea mai bună decizie în favoarea pacientului, pentru a rezolva în mod profesionist problemele acestuia. Astfel, reușim să aducem zâmbete și bucurie în viața oamenilor și să ne îndeplinim cu succes datoria.

  Iar rezultatele echipei noastre sunt garantate de aprecierile pacienţilor, cea mai importantă carte de vizită.

 • Tratament

  Cu o grijă deosebită pentru detalii şi eficienţa tratamentului, vă punem la dispoziţe o gamă completă de servicii medicale.

  Acestea sunt realizate la un standard calitativ superior, cu aparatură de ultimă generație și într-un mediu aparte, de către o echipă de medici specialiști, pregătiți să vă stea la dispoziție cu toate informațiile necesare.

  Scopul nostru este să vă asigurăm tratamente stomatologice de calitate, care să garanteze pe termen lung menținerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

  De asemenea, unul dintre principalele noastre obiective este tratamentul stomatologic fără durere.

  Medicul stomatolog va evalua starea sănătații dumneavoastră dentare și veți discuta împreună despre variantele de tratament, despre modalitatea soluționării într-un timp cât mai redus a problemelor apărute.

 • Despre proiect

  Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

  Programul Operațional Sectorial “Creșterea competitivității SC DENTEXPO GRUP SRL prin dotare cabinet”

  AXĂ PRIORITARĂ 4: Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local, domeniul de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

  SC DENTEXPO GRUP SRL anunță începerea activităților proiectului nr. BI/27/4/4.3/464/10.08.2010, “Creșterea competitivității SC DENTEXPO GRUP SRL prin dotare cabinet”, Cod SMIS 31415.

  Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operațional Regional 2007 – 2013, axa prioritară 4, “Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

  SC DENTEXPO GRUP SRL a încheiat un contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională București Ilfov în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii București- Ilfov.

  Proiectul va fi derulat în localitatea București, sectorul 3, în perioada 02.04 – 02.10.2014, cu valoarea de 796.600,80 RON din care finanțarea nerambursabilă este 631.600 RON.

  Pentru detalii suplimentare: Numele Tatiana Tucana, Manager de proiect, tel. +40-722-297027, e-mail: tatiana.tuca@gmail.com.

  Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romniei.

Echipa Noastra