Supraprotezare pe implanturi

Pacienta, 56 de ani, s-a prezentat la clinica, nefiind multumita de aspectul dintilor dumneaei, atat functional cat si estetic. Dintii fiind irecuperabili si pacienta dorind lucrari fixe, s-a ales ca varianta de tratament, o supraprotezare pe implanturi pentru arcada superioara si o punte fixa, insurubata pentru arcada inferioara.

Fatete ceramice

Pacient, 28 de ani, s-a prezentat la clinica fiind nemultumit de forma si culoarea dintilor. A ales ca varianta de tratament albirea dintilor cu lampa LED si fatete ceramice e-MAX pe incisivii centrali.

Restaurari metalo-ceramice pe implanturi

Pacient, 47 de ani, s-a prezentat la clinica cu o edentatie laterala neprotezata si o lucrare veche dezadaptata. S-a refacut lucrarea maxilara cu o punte metalo-ceramica, iar pentru edentatia inferioara s-a ales ca plan de tratament o lucrare fixa metalo-ceramica pe suport implantar.

Restaurari ceramice pe zirconiu

Pacient, 39 de ani, s-a prezentat la clinica pentru restaurarea dintilor laterali. Avand pretentii din punct de vedere estetic, a mers pe varianta unor restaurari ceramice pe zirconiu.

Restaurari metalo-ceramice

Pacienta, 53 de ani, s-a prezentat la clinica pentru restaurarea zonei laterale mandibulare. Nemaidorind o punte dentara, a ales inserarea a doua implanturi si restaurari prin coroane estetice metalo-ceramice pe dinti naturali si pe implanturi.

Obturatii din compozit

Pacienta, 20 de ani, prezinta leziuni carioase pe dintii laterali mandibulari. Dintii au fost restaurati prin obturatii fizionomice din compozit.

Restaurare ceramica pe implant

Pacient, 33 de ani, sex feminin, s-a prezentat la clinica cu o edentatie de molar de 6 ani. Pacianta a optat pentru varianta inserarii unui implant dentar si o restaurare ceramica pe implant.

Fatete ceramice

Pacienta, 44 de ani, s-a prezentat la clinica nefiind multumita de aspectul dintilor, atat ca forma cat si culoare. S-a ales ca varianta de tratament restaurarea dintilor prin fatete ceramice e-MAX.